Lieliska dāvana - 3 medus garšas sniegs gandarījumu ik vienam.
Mīlestības dzēriens - Medus sīrups''Cidonija''. Pagatavots no auksti spiestas Cidoniju sulas un dažādu ziedu medus šis sīrups nesatur konservantus, mākslīgos saldinātājus un cukuru. Pievienojot pie savas iemīļotās tējas vai vienkārši sajauciet ar siltu vai aukstu ūdeni, izbaudiet mirkli malkojot dzērienu.
Ogas medū ar bišu maizi apvieno sevī Latvijā ievāktas ogas un kopā ar bišu maizi ir enerģijas, aminoskābju un vitamīnu avots.
Lieliska dāvana - 3 medus garšas sniegs gandarījumu ik vienam.
Bez saldinātājiem un konservantiem. Saudzīgā pasterizācija līdz 80* Ieteicams lietot atšķaidītu 1:10 Uzglabāšanas laiks neatvērtai sulai līdz 12 mēn
Auksti spiesta Dzērveņu sula 750ml - Bez saldinātājiem un konservantiem. Saudzīgā pasterizācija līdz 80* Ieteicams lietot atšķaidītu 1:10 Uzglabāšanas laiks neatvērtai sulai līdz 12 mēn
Zelta ogas ar bišu maizi apvieno sevī ievāktus smiltsērkšķus, pīlādžus cidonijas un kopā ar bišu maizi ir enerģijas, aminoskābju un vitamīnu avots.
Komplekts sastāv no: 330 g burciņa ar kādu no Medus Citās Garšās produktu; 2 sulas vai medus sīrups; tēja; ogu pulveris.
Vitamīnu avots! Smiltsērkšķi satur vairāk nekā desmit taukos un ūdenī šķīstošos vitamīnus. Smiltsērkšķi ir ļoti vērtīgs organisma apgādātājs ar dabiskajiem vitamīniem, jo tā ogas satur praktiski visus dabā esošos vitamīnus. Ogu regulāra ēšana būtiski palīdz papildināt organisma vitamīnu krājumus. Kopā ar medu smiltsērkšķim ir fantastiska garša....
Auksti spiesta Dzērveņu sula 250ml - Bez saldinātājiem un konservantiem. Saudzīgā pasterizācija līdz 80* Ieteicams lietot atšķaidītu 1:10 Uzglabāšanas laiks neatvērtai sulai līdz 12 mēn
Auksti spiesta aroniju sula 750ml - Bez saldinātājiem un konservantiem. Saudzīgā pasterizācija līdz 80* Ieteicams lietot atšķaidītu Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī līdz 5 dienām
Brūkleņu sula 250ml - Bez saldinātājiem un konservantiem. Saudzīgā pasterizācija līdz 80* Ieteicams lietot atšķaidītu 1:10 Uzglabāšanas laiks neatvērtai sulai līdz 12 mēn.